Özcan Deniz - Sevdazede

Son bir yıl içinde art arda büyük transferler gerçekleştiren Avrupa Müzik, dev kadrosuna bomba bir ismi daha kattı! Şarkılarıyla milyonların kalbine taht kuran Özcan Deniz, Avrupa Müzik ile anlaşma imzaladı. Yeni albümü "Sevdazede" ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanan Özcan Deniz , "Globalleşen dünyada müziğin daha da evrensel hale gelebilmesi için artık gelişmeleri çok yakından takip etmek gerekiyor. Teknolojiye ayak uydurmayı ve şarkılarımın Türkiye'den tüm dünyaya ulaşmasını hedefledim. Bunu yapan tek şirket Avrupa Müzik olduğu için burayı tercih ettim" diye konuştu.

4 ay önce anlaşma imzalayan Özcan Deniz ile Avrupa Müzik çalışmalarını büyük bir gizlilik ve titizlik içerisinde gerçekleştirdi. Özcan Deniz: "Hayranlarıma 2 mutlu haberi aynı anda vermek istediğim için Avrupa Müzik ile anlaştığım haberini albüm çıkış haberi ile birlikte vermek istedim. Avrupa Müzik markası ile yeni albümüm "SEVDAZEDE" müzik severlerle buluşacak. Albüm çıkış tarihi yaklaştıkça heyacanım daha da artıyor" dedi.

Avrupa Müzik Genel Koordinatörü Deniz Erdem ise, "Bizim eskiye dayanan bir dostluğumuz vardı bu dostlukla birlikte bir iş ilişkisi içerisine girince çok keyifli bir çalışma çıkıyor ortaya Özcan Deniz hayranlarını çok güzel bir albüm bekliyor" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Teknoloji Haberleri